Image 56665 3

Hugo Groothuis

Golfer

Vanaf jongs af aan ben ik opgegroeid in de golfsport. Mijn vader, broer en zus golfen allemaal en hebben mij op jonge leeftijd al meegenomen naar de golfbaan. Ik ben letterlijk en figuurlijk op de golfbaan geboren omdat ons huis op de baan staat op Texel. De trainingsuren die ik op jonge leeftijd heb gemaakt hebben er in 2014 tot geleid dat ik mocht aansluiten bij de Nederlandse selectie, ik was 10 jaar op dat moment.

‘’ Ik wil heel graag later prof golfer worden op de Amerikaanse Tour, dat is mijn doel’’

Mijn korte termijn doelen zijn om in de top 3 van het NK t/m 18 te eindigen, de cut te halen op het NK t/m 18, mijzelf te plaatsen voor diverse buitenlandse wedstrijden en fysiek sterker worden. Op middellange termijn wil ik mijzelf ontwikkelen als golfer, zowel technisch als fysiek en mentaal. Mijn lange termijn doel is om prof golfer te worden op de Amerikaanse Tour.

Hoogtepunt in mijn carrière is het behalen van de eerste plek op het NK t/m 12 jaar. Mijn score van 71, 1 onder par, was bijzonder goed. Het was de eerste keer dat op het NK t/m 12 jaar de winnaar met een score onder par binnenkomt dus daar ben ik erg trots op.

Coaching en reis/verblijfkosten

Om stappen te maken naar de nationale en internationale top, zal ik betere begeleiding nodig hebben. Met extra middelen kan ik meer uren doorbrengen op de golfbaan met de beste begeleiding. Grote wedstrijden zijn niet dicht bij huis. Een grote kostenpost voor mij in 2019 zal het verblijf en vervoer zijn naar deze wedstrijden. Om mijzelf te ontwikkelen is het belangrijk dat ik bij deze grote wedstrijden aanwezig ben en kan ik een bijdrage vanuit de Dorian Foundation ontzettend goed gebruiken.

Mijn streefbedrag is €1.000,-. Met dit bedrag hoop ik, met jouw hulp, het komende jaar grote stappen te zetten en mijzelf te ontwikkelen tot golf professional. 

Support Hugo's missie

Hugo heeft jouw hulp nodig zodat hij meer wedstrijden op hoog niveau kan spelen. Een bijdrage zal hem helpen voor zijn begeleiding, verblijf en vervoer naar deze grote wedstrijden.  

0
Supporters
€0,00
Opgehaald
Doel: €1.000,00
Nog 20 dagen
Help Hugo met jouw donatie

Help Hugo met jouw donatie

Met jouw donatie en de hulp van de Dorian Foundation, kan Hugo zijn droom waarmaken om op internationaal niveau door te breken. Vul onderstaande formulier in en we nemen contact met jou op om jouw donatie te voltooien.

Wij zullen binnen 48 uur contact met je opnemen om jouw donatie te voltooien. Wij gebruiken jouw gegevens enkel om contact op te nemen voor de donatie. Jouw naam wordt getoond op deze pagina als je ervoor kiest om niet anoniem te doneren. Bekijk onze Privacyverklaring voor meer informatie.