Waddenteam

Waddenteam

Windsurfers

Wij zijn het Waddenteam, een groep windsurfers van Texel die met elkaar trainen en naar wedstrijden gaan. We bestaan uit 3 leden. Bas Mulder, Peter Mulder en Jakob Kooij.

U vraagt zich waarschijnlijk af: ‘windsurfen is toch geen teamsport?’ Dat klopt voor een deel! Als team zorgen wij er voor dat we heel efficiënt zijn, door het delen van materiaal en kennis. Verder motiveren en pushen we elkaar naar een hoger niveau door samen op het water en op de kant te trainen. We kijken goed naar elkaar tijdens de trainingen en geven elkaar tussendoor feedback. Hierdoor is onze leercurve veel hoger dan de gemiddelde surfer. Het team geeft ons ook veiligheid. Doordat we nooit alleen surfen en elkaar altijd helpen kunnen we verantwoord en veilig varen op de Wadden- en Noordzee.

‘Meedoen met dé top op nationaal en internationaal is onze ambitie’

In 2018 hebben wij een aantal mooie resultaten behaald. Bij het Nederlands kampioenschap Slalom behaalden wij een 7e , 9e en 13e plek. Daarnaast bij The Real Trip zijn we 10e, 20e en 24e geworden. Verder heeft Jacob nog een Europees en Wereldkampioenschap gesurft en daar zijn wij erg trots op!

Materiaal en reis/verblijfkosten

Windsurfen is financieel gezien geen goedkope sport. Onze lasten bestaan uit: aanschaf van materiaal, inschrijfkosten deelname wedstrijden en reis- en verblijfskosten voor trainingen en wedstrijden. Ideaal gezien hebben wij per persoon 3 boards en 6 zeilen nodig. Daarbij komen ook nog spullen zoals gieken, masten, mastverlengers, vinnen en surfpakken.

Wij zijn drie ambitieuze jongens die het beste uit onze carrière willen halen. Om dé beste te worden in wat we doen, hebben wij dé beste materialen nodig.

Ons streefbedrag is €1.000,-. Met dit bedrag hopen wij, met jouw hulp, kosten te dekken en te investeren in onze toekomst om onszelf te ontwikkelen tot één van de beste windsurfers ter wereld!

Wil je ons in actie zien? Klik dan hier!

Support het Waddenteam

Het Waddenteam heeft jouw hulp nodig zodat ze meer wedstrijden op hoog niveau kunnen surfen. Een bijdrage zal ze helpen met materialen, verblijf en vervoer naar grote wedstrijden. 

0
Supporters
€0,00
Opgehaald
Doel: €1.000,00
Afgelopen

Je kunt helaas niet meer doneren

Deze actie is verlopen. Je kunt daarom niet meer doneren. Wil je toch nog helpen. Neem dan contact met ons op.