Lifeofdorian

criteria Dorian Foundation

Wanneer kun je in aanmerking komen voor ondersteuning vanuit de Dorian Foundation

"Geloof in je droom, talent, fun en een onvoorwaardelijke inzet... dat heb je absoluut nodig, maar dan ben je er nog niet. Er zijn ook middelen nodig, en die heeft niet iedereen", zei Dorian.


De Dorian Foundation heeft tot doel steun en middelen te verlenen aan talentvolle sporters wiens ontwikkeling als sporter wordt beperkt door de regio waarin zij woonachtig zijn. Voor sporters die onderweg zijn naar een volgende of een nieuwe topprestatie. Met andere woorden: de Dorian Foundation ondersteunt topsport-talenten in de opbouwfase van hun carrière, en kan deze sporters ondersteunen met financiële middelen en/of met advies op het gebied van het optimaliseren van hun topsport-proces.

Contact?
Om in aanmerking te komen voor deze ondersteuning verzoeken we topsport-talenten die voldoen aan bovenstaande eisen een verzoek in te dienen met een motivatie (we houden van gevleugelde verhalen) doelstelling (we houden van ambitieuze doelstellingen) en met het concrete verzoek (we houden ook van duidelijkheid). Stuur je mail naar: hello@lifeofdorian.com

Vier keer per jaar komt het bestuur van de Foundation bij elkaar, en worden de verschillende aanvragen besproken. Afhankelijk van de beschikbare middelen, de aansluiting van de aanvraag op de doelstellingen van de Foundation en de noodzaak voor ondersteuning vanuit de Foundation zal het bestuur een beslissing nemen en deze terugkoppelen aan de betreffende sporter.