Lifeofdorian

WAVES Festival

WAVES is een longweekender topwatersport, zelf het water op, live muziek, en veel andere activiteiten die perfect passen op het strand. WAVES komt uit Dorian zijn eigen koker.

WAVES is actie, competitie, maar ook ontspanning. Met topsport op het water, zoals de Ronde om Texel en de nominated Olympische sport ‘Foil Surfing en Foil Kiten’. Met livemuziek op het strand, afgewisseld met andere summervibes, lekker eten, clinics, yogalessen in de duinen, kids activiteiten & more!

WAVES is zelf bepalen wat we iedere dag doen: een actieve long-weekender met een chille eilandvibe. De eerste editie is van 19 t/m 23 juni 2019 bij Paal17 Texel.

What’s up WAVES, welkom in jullie wereld!

Check out www.wavesfestival.nlvoor al het nieuws en om je tickets te bestellen!

Waves festival visual

WAVES draait natuurlijk om SPORT! Zo organiseren we de Grand Prix Foil Windsurfen. Daarnaast staat er een kite downwinder op het programma en is er freestyle kiten.

Tegelijkertijd vinden alle (voor)wedstrijden van de 42e editie van de Ronde om Texel plaats. Oftewel genoeg te zien, doen en beleven!!

En alsof dat nog niet genoeg is vind je onder MORE de verschillende sportieve activiteiten terug, waar je zelf ook nog eens aan mee kunt doen. Stay tuned voor de start van alle inschrijvingen!

Updates krijg je via onze WAVES socials: