Lifeofdorian

Steun de Dorian Foundation

De Dorian Foundation heeft tot doel steun en middelen te verlenen aan talentvolle Texelse sporters wiens ontwikkeling als sporter wordt beperkt door de regio waarin zij woonachtig zijn. Tevens ondersteunt de Foundation evenementen die kunnen leiden tot een beter topsportklimaat, met name op Texel.. Wil je ons helpen met helpen? Dat kan. 

Dorian laptop

STEUN DE DORIAN FOUNDATION ALS FAN

Alle kleine beetjes helpen. Zeker wanneer het heel veel kleine beetjes zijn. Een donatie aan de Dorian Foundation is dus altijd welkom. Binnenkort kan dat heel eenvoudig. We zijn namelijk druk bezig met het inrichten van een zogenaamd crowdsourcingplatform waarmee je makkelijk kunt aangeven op welke manier jij de Foundation wil steunen. 

Mocht je nu al willen doneren, mail dan even naar hello@lifeofdorian.com. Dan stemmen we met je af hoe je ons het beste kunt helpen.

Dorian aan tafel

STEUN DE DORIAN FOUNDATION ALS BEDRIJF

Voor bedrijven zijn we bezig met het samenstellen van een speciaal sponsorpakket. Je verbindt je dan met je bedrijf als Vriend aan de Dorian Foundation, en als dank voor je steun krijg je vanuit de Dorian Foundation een aantal mooie dingen terug (onder andere een plek aan tafel bij het Dorian Foundation Diner, een mooi tastbaar aandenken voor op kantoor en nog veel meer aantrekkelijke 'goodies'). 

De standaard bijdrage voor het sponsorpakket is 1.500 euro. Mail voor meer informatie naar hello@lifeofdorian.com.