Lifeofdorian

Dorian Foundation

" Om op topniveau te kunnen sporten en presteren heb je soms een duwtje in de rug nodig "

Doelen & Missie

De Dorian Foundation heeft tot doel steun en middelen te verlenen aan talentvolle sporters wiens ontwikkeling als sporter wordt beperkt door de regio waarin zij woonachtig zijn. Tevens ondersteunt de Foundation evenementen die kunnen leiden tot een beter topsportklimaat, met name op Texel.

Hoe kan ik een bijdrage leveren?

Dankzij de bijdrage van sponsoren kan de Foundation steun en middelen verlenen aan talentvolle sporters wiens ontwikkeling als sporter beperkt wordt door de regio waarin zij woonachtig zijn. Wil jij de Dorian Foundation hierin helpen? Dat kan. Iedere bijdrage is welkom. Je kan iedere sporter apart helpen door een bijdrage te geven op hun crowdfundigspagina, hier op de website. Voor bedrijven hebben we speciale partner-pakketten. Neem contact met ons op, we vertellen je graag meer: 

info@lifeofdorian.com
Small line

Hoe kan de foundation mij helpen?

Om in aanmerking te komen voor ondersteuning  vanuit de Dorian Foundation verzoeken we topsport-talenten die voldoen aan de criteria een aanvraag in te dienen met een motivatie (we houden van gevleugelde verhalen), doelstelling (we houden van ambitieuze doelstellingen) en met het concrete verzoek (we houden ook van duidelijkheid).

Download aanmeldformulier
Small line

Dorian foundation doelen

De Dorian Foundation ondersteunt topsporters met een geografische beperking, of die om andere, uiteenlopende redenen een duwtje in de rug kunnen gebruiken. Binnenkort wordt het nieuwe talenten team gepresenteerd en lees je hier meer over hun achtergrond, hun sportieve prestaties en hun ambities.

Dorian roept talent op meld je aan
" Geloof in je droom, talent, fun en een onvoorwaardelijke inzet... "

Dorian foundation ondersteunt topsporters

foundation_event_newsletter
Tweet
BLOG: (Bijna) alles komt weer bij elkaar op Paaltje 17 #lifeofdorian #roundtexel #waves2022 https://t.co/lu5zh2cq4y