Lifeofdorian

Nieuws

Dorian roept Texels sporttalent op zich te melden bij Dorian Foundation!

Dorian foundation goldring

Tweevoudig olympisch kampioen windsurfen Dorian van Rijsselberghe roept ambitieuze Texelse sporttalenten op zich voor 1 maart aan te melden als zij in aanmerking willen komen voor ondersteuning door de Dorian Foundation. De Dorian Foundation biedt Texelse sporters met een sportieve droom een kans een plek te verwerven in het talenten team van de Dorian Foundation. Talenten krijgen binnen de Dorian Foundation niet alleen financiële ondersteuning maar kunnen ook gebruik maken van de beschikbare kennis en contacten op het gebied van mentale coaching, sponsorwerving en media.

Nieuwe partners voor Dorian Foundation
De afgelopen periode heeft het bestuur van de Dorian Foundation zich hard ingezet om een aantal nieuwe partners aan zich te verbinden. Door de komst van deze nieuwe partners en hun financiële steun kan de Dorian Foundation ook dit kalenderjaar doorgaan met het ondersteunen van Texelse sporttalenten.

Dorian van Rijsselberghe: “Dat we met de Foundation partners hebben gevonden die onze missie ondersteunen is fantastisch. Als Texelaar ben ik er trots op dat het voornamelijk Texelse bedrijfsleven de urgentie van deze steun inziet. Met deze financiële steun en de kennis die we binnen de Foundation verzameld hebben, kunnen we daadwerkelijk Texelse sporters een stap verder brengen.”

Dromen verwezenlijken is prachtig
Dat het verder brengen van deze talenten voor dertiger Van Rijsselberghe steeds belangrijker wordt, is duidelijk. Dorian: “Medailles zeggen mij niet zoveel, maar dat ik mijn bekendheid en titels in kan zetten om mensen specifiek op sportief vlak verder te helpen, zodat zij hun droom kunnen verwezenlijken, dat is prachtig! We zijn hier nu 7 jaar mee bezig en dat geeft voldoening.”

Texelse sporters: aanmelden voor 1 maart
Van Rijsselberghe roept sportief talent van Texel dan ook op zich bij de Foundation te melden. “We hebben net weer een aanmeldingsperiode geopend. Dus ik zou alle talentvolle Texelse sporters met ambitie oproepen om het aanmeldformulier te downloaden , de voorwaarde goed te lezen en als ze denken in aanmerking te komen om het formulier voor 1 maart ingevuld op te sturen. Begin maart is de volgende bestuursvergadering waarop de aanvragen in behandeling worden genomen.”

Dorian Foundation
De Dorian Foundation, van tweevoudig olympisch kampioen windsurfen Dorian van Rijsselberghe, steunt talentvolle Texelse sporters met kennis, begeleiding en financiële ondersteuning. De stichting was ooit een cadeau van de gemeente Texel aan Van Rijsselberghe voor het behalen van zijn olympische gouden medaille in 2012. De gemeente heeft in 2012 een eenmalige financiële bijdrage gedaan. Sindsdien wordt de Foundation financieel ondersteund door partners van Dorian en kent het tegenwoordig ook zijn eigen partners.