Lifeofdorian

Nieuws

Danny Vera, Rowwen Hèze en The Dirty Daddies op WAVES Festival tijdens 43e Ronde om Texel

20190620 21 mark richter waves festival do lr9436

Danny Vera, Rowwen Hèze, The Dirty Daddies en The Originals zijn de hoofdartiesten voor WAVES Festival tijdens de 43e editie van de Ronde om Texel. WAVES, het sport en muziek festival van Festival directeur Dorian van Rijsselberghe, wordt voor het tweede jaar op rij georganiseerd in samenwerking met de Ronde om Texel.Van donderdag 25 juni tot en met zaterdag 27 juni verandert het strand bij Paal17 wederom in een waar festivalterrein waar watersport en muziek samenkomen. De kaartverkoop voor The Dirty Daddies op donderdagavond en voor de vrijdagavond met Danny Vera en Rowwen Hèze is gestart op www.wavesfestival.nl 

“Vorig jaar hebben we een mooie eerste editie gehad op Paal17. De sfeer was top en de sportdeelnemers waren onder de indruk van wat we op Texel met zijn allen hadden neergezet. Ik ben dan ook blij dat we een tweede editie mogen aankondigen met opnieuw een fantastisch programma.” aldus Festivaldirecteur Dorian van Rijsselberghe.

WAVES Festival meer dan muziek
Net als tijdens de eerste editie verrijkt WAVES Festival de Ronde om Texel met meer dan alleen een muzikaal programma. Op het strand en rond de waterlijn worden er opnieuw workshops en clinics georganiseerd, maar ook op het water zullen er een aantal toevoegingen zijn. Van Rijsselberghe: “We gaan net als afgelopen editie weer windfoilen met de surfplank. De reacties van de toeschouwers en sporters zowel nationaal als internationaal waren zo goed dat dit zeker een vervolg moest krijgen. Daarnaast hebben we het NK Kitefoil. Net als het windfoilen zijn zij in 2024 voor het eerst een Olympische sport.”

Ronde om Texel kijkt opnieuw uit naar samenwerking.
Voorzitter van de Ronde om Texel, Jan Schouwstra, is opgetogen over de continuering van de samenwerking. Schouwstra: “Door de samenwerking met WAVES kunnen wij onze deelnemers en de vele bezoekers nog meer een totaalconcept aanbieden. Als Ronde organiseren wij de grootste en mooiste catamaran zeilwedstrijd die er is, dat is waar we goed in zijn. Met de toevoeging van het WAVES Festival is er op het strand zowel overdag als ’s avonds nog meer te beleven wat het totale evenement ten goede komt.’’

Kaartverkoop van start
Toegangskaarten voor The Dirty Daddies op donderdagavond à 5 euro per stuk en voor Danny Vera & Rowwen Hèze op vrijdagavond à 20 euro per stuk zijn per direct te bestellen via www.wavesfestival.nl. Daarnaast is er een combi-ticket voor beide avonden voor slechts 22,50 euro. Genoemde bedragen zijn exclusief servicekosten. De toegang voor de zaterdagavond is gratis.