Lifeofdorian

Nieuws

Heel natuurlijk: Van Rijsselberghe ambassadeur voor EkoPlaza

Ekoplaza

Van Rijsselberghe is de nieuwste ambassadeur voor EkoPlaza, dé biologische supermarkt van Nederland. Thuis op Texel bij moeder Geertje staat er dagelijks een biologische maaltijd op tafel en vader Marc teelt biologische aardappelen. Voor Dorian is biologisch eten al zijn hele leven net zo vanzelfsprekend als friet dat is voor onze zuiderburen. Met het verschil dat Dorian er olympisch kampioen mee is geworden. 

EkoPlaza bij met nieuwe ambassadeur
EkoPlaza is erg blij met hun nieuwe ambassadeur. Directeur Erik Does: “Los van het feit dat we natuurlijk graag met een olympisch kampioen samenwerken, is geloofwaardigheid in sponsoring erg belangrijk. Net als onze andere ambassadeurs vinden we die in Dorian, en dat maakt het een perfect match.” 

Over EkoPlaza
EkoPlaza is dé biologische supermarkt van Nederland. In ruime, aangename, overzichtelijke winkels wil EkoPlaza consumenten het mooiste en grootste aanbod biologische producten bieden, en de voordelen van biologisch produceren en consumeren op een laagdrempelige, aantrekkelijke manier onder de aandacht brengen. Door de transparante samenwerking met boeren en telers, kan EkoPlaza haar prijzen als biologische supermarkt betaalbaar houden. 

Zilte aardappelen van Texel
In de supermarkten van EkoPlaza zijn ook de zilte aardappelen van Marc Foods, het bedrijf van de vader van Dorian van Rijsselberghe, verkrijgbaar. 

Benieuwd waar er bij jou in de een supermarkt van EkoPlaza zit?

De samenwerking loopt in ieder geval tot en met de Olympische Spelen in Rio de Janeiro in 2016.