Lifeofdorian

Nieuws

Ekoplaza en Dorian gaan samen LKKRDR door

Ekoplaza

In dit na olympische jaar blijft olympisch kampioen Dorian van Rijsselberghe als ambassadeur verbonden aan Ekoplaza, de biologische supermarkt.

Biologisch eten is voor de tweevoudig olympisch kampioen vanzelfsprekend. Afgelopen weekend tijdens de Delta Lloyd Regatta tekende Dorian en Erik Does, algemeen directeur Ekoplaza, de verlenging van het partnerschap.

Biologisch eten vanzelfsprekend
Dorian: “Voor mij is biologisch eten vanzelfsprekend. Ik gedij het best op biologische brandstof. Dat we gezamenlijk het belang van biologisch voedsel kunnen uitdragen is iets waar ik trots op ben. Ik ben dan ook hartstikke blij dat ik als ambassadeur van Ekoplaza, de biologische supermarkt, verder mag. Het is een partnerschap wat alleen maar LKKRDR wordt.”

Ekoplaza blij met ambassadeur
Erik Does: “We zijn blij om deze natuurlijke samenwerking te kunnen continueren. Dorian is een prachtige sporter. Biologisch voedsel is voor ons allebei vanzelfsprekend net als deze samenwerking.”

Over Ekoplaza
Ekoplaza is dé biologische supermarkt van Nederland. In ruime, aangename, overzichtelijke winkels als ook online wil Ekoplaza consumenten het mooiste en grootste aanbod biologische producten bieden, en de voordelen van biologisch produceren en consumeren op een laagdrempelige, aantrekkelijke manier onder de aandacht brengen. Zelf boodschappen doen, je bestelling afhalen of thuis laten bezorgen via ekoplaza.nl. Je kunt 24/7 winkelen in het grootste biologische assortiment bij Ekoplaza.