Lifeofdorian

Nieuws

RĒVO Official sponsor WAVES Festival

 us 3634

RĒVO en WAVES Festival hebben bekendgemaakt dat het zonnebril merk als official sponsor verbonden zal zijn aan de eerste editie van WAVES Festival. Het sport en muziek festival van tweevoudig olympisch kampioen Dorian van Rijsselberghe vindt van 19 tot en met 23 juni plaats op het strand van Texel ter hoogte van Paal17. 

RĒVO en Dorian geen onbekenden
RĒVO en festivaldirecteur Dorian van Rijsselberghe zijn geen onbekenden van elkaar. Sinds 2015 draagt van Rijsselberghe zelf de zonnebrillen van RĒVO waarbij design, pasvorm en uitstekende lenzen de belangrijkste ingrediënten voor deze keuze zijn.

Van Rijsselberghe: “Ik krijg vaak van andere watersporters maar ook van mensen op de kant de vraag waar ze mijn bril zelf kunnen kopen. Dat kon natuurlijk al bij meer dan 70 verkooppunten in het land. Maar voor mij was het vanzelfsprekend dat ik de zonnebrillen die ik zelf graag draag ook op mijn festival wil hebben."

Sander van de Meeberg directeur RĒVO Nederland is opgetogen over de nieuwe samenwerking. Van de Meeberg: “Dorian is al jaren kind aan huis, in het verleden hebben we met andere sportevenementen gezien wat sport voor ons merk kan doen. We kijken er naar uit om onze relaties op Texel te ontvangen bij WAVES en tegelijkertijd ons merk aan de bezoekers van WAVES te presenteren.“

WAVES Festival
Van 19 t/m 23 juni staat Texel in het teken van het WAVES festival. Naast absolute topsport met de IFCA Foil Grand Prix windsurfen, kite freestyle en de legendarische Ronde om Texel. Kunnen de festivalbezoekers ook deelnemen aan verschillende sportonderdelen en – clinics. Daarnaast kent WAVES een muzikale line-up met live-optredens van o.a. Nielson, The Dirty Daddies, Wulf, La Pegatina, RONDÉ, Splendid, EUT, Jeangu Macrooy.
Tweevoudig olympisch kampioen en kind van Texel Dorian van Rijsselberghe is naast initiatiefnemer ook festivaldirecteur. “We hebben een nieuw en uniek evenement ontwikkeld, waarbij we top watersport combineren met breedtesport, muziek en activiteiten voor echte buitenmensen.

image

WAVES 2019
Woensdag 19 t/m zondag 23 juni 2019. Met o.a.
SPORT: Grand Prix Foil Windsurfen, Ronde om Texel, Downwinder & freestyle kiten.
MUSIC: Wulf, RONDÉ, La Pegatina, Jeangu Macrooy, The Dirty Daddies, EUT, Splendid, Rilan & The Bombardiers, Kita Menari en vele anderen.
MORE: Surf-, kiteclinics, beachyoga en meer.

Meer informatie en kaarten voor WAVES surf naar www.wavesfestival.nl