Lifeofdorian

Dorian's top5

Muziek Top 5

Moeilijk, moeilijk, moeilijk. Ik vind zo veel muziek mooi. Mijn populairste muziek wordt vooral bepaald door het moment waarop ik ze hoorde, onder welke omstandigheden, welke herinneringen ik er bij heb. Het gaat om het moment. Klassieke muziek is oké, soms is een goede dj te gek. Ik heb tóch een lijstje gemaakt. Maar joh! Muziek is zo persoonlijk, toch? Oké, hier istie dan! Op Spotify luisteren? Klik dan hier!

Dire straits
1.
Dire Straits
Heel eenvoudig: mijn vader en moeder draaiden het veel vroeger, ik luister er ook graag naar, nog steeds.
2.
Florence and the Machine
Deze muziek werd veel gedraaid op het WK in Perth, door iedereen. Het is een beetje electro, met een prachtige roodharige Britse dame die een flinke keel op kan zetten.
Florence
Foo fighters
3.
Foo Fighters
Het mooiste van deze band was Dave Grohl, alleen met een akoestische gitaar in de container tijdens Pinkpop, 2011, mán, wat een intensiteit. Niet normaal, zó goed. Ik vind de band geweldig! maar ik was verbijsterd dat die Grohl zo veel geluid in zijn eentje kon maken.
4.
Crash Test Dummies
Crash test dummies
Werd in mijn jeugd veel gespeeld, net als de Dire Straits een beetje jeugdsentiment dus, haha. Lekker rocky, rauw maar nog steeds goed te pruimen. Met een leadzanger die een hele lage stem heeft.
5.
Blind Melon
Dit is emotie! Deze band leerde ik kennen toen ik voor het eerst met JP, mijn coach Aaron en Zac in Nieuw-Zeeland was om te trainen. Ik heb mooie herinneringen aan deze band. Het is allemaal een beetje alternatief, maar daar is niets mis mee toch?
Blind melon 240111blindmelonposters

Vond je het wat? Ach, dit is het nu, volgende week is het weer anders. Blijf me volgen, dan hou ik je op de hoogte van mijn muzikale grillen. Een top 5 is natuurlijk slechts een relatief begrip, toch?

Film top 5

 • 1
  Intouchables
 • 2
  Rush
 • 3
  Snatch
 • 4
  Green Mile
 • 5
  Step Brothers
Bekijk Top5

Trouw-ergernissen

 • 1
  Uitnodigingen versturen
 • 2
  Ideeën aanhoren
 • 3
  Overleggen
 • 4
  Kleding passen
 • 5
  Nerveus?
Bekijk Top5

Hollandse gerechten

 • 1
  Boerenkool met worst
 • 2
  Hutspot
 • 3
  Nassi
 • 4
  Stoofvlees of ehhh... gehaktbal
 • 5
  Pannenkoek
Bekijk Top5

Leuke dingen aan trouwen

 • 1
  Iedereen bij elkaar
 • 2
  Verbinden met Sas!
 • 3
  Mijn vrouw!
 • 4
  Lekker eten
 • 5
  Bachelorsweken
Bekijk Top5