Lifeofdorian

Nieuws

Crowdfunding Surfclub Texel met 12 dagen verlengd

Photo 2020 06 30 10 37 23

Met behulp van de Dorian Foundation is er de afgelopen maanden geld ingezameld via crowdfunding voor het in de nacht van 23 op 24 oktober 2019 in brand gestoken spiksplinternieuwe clubhuis van de Surfclub Texel. Deze inzamelingsactie zou vandaag, dinsdag 30 juni 2020 om middernacht af lopen. Inmiddels is er bijna 4.000 euro opgehaald, in overleg met Dorian en de Surfclub Texel is er besloten de inzameling nog eenmaal met 12 dagen te verlengen.

Texel en windsurf community doneren
Voor de wederopbouw heeft de Surfclub tot nu kunnen rekenen op de steun van een groot aantal Texelse partijen, Texelaars en liefhebbers van het eiland. Daarnaast helpt ook de surfwereld de Surfclub Texel waar mogelijk zo ontving de club van Zeil- en Surfcentrum Brouwersdam een set overbodig geworden surfpakken en kon de club via Kater Funsport uit Hippolytushoef en een aantal importeurs vervangend materiaal aanschaffen met korting.


Dorian brengt gesigneerde shirts in
Tijdens een video-call voor de Dorian Foundation met Jakob Kooij van de Surfclub Texel, waarin de huidige stand van zaken besproken wordt. Bood Dorian spontaan een gesigneerd shirt aan voor de eerste acht donaties vanaf € 50,- . Jakob, ook windsurf instructeur vanuit de Surfclub, beloofde voor donaties vanaf € 200,- een windsurf-les te verzorgen.

Je steentje bijdragen aan de wederopbouw kan direct door hier te doneren.