Lifeofdorian

Nieuws

Dorian boerenliefdeskenner in Boer Zoekt Vrouw

Bzv blauw

Kijkers van BZV kunnen wekelijks meedoen aan de Liefdespeiler. Waarin ze kunnen voorspellen hoe de verhalen verder gaan. Ook experts doen dit. Onder de experts onder andere Dorian.

Op de website van Boer Zoekt Vrouw kunnen de kijkers wekelijks meedoen aan de Liefdespeiler. Daarin kunnen ze voorspellen hoe de verhalen verder gaan.
,,Wie gaat de boer kiezen, let hij op innerlijk of uiterlijk, hoe reageert de vrouw, dat kun je proberen te voorspellen'', zegt presentatrice Yvon Jaspers.

,,Vaak zeggen mensen bij het begin van het seizoen: ik weet al hoe het gaat. En achteraf zeggen ze: ik zei het toch? Maar dat is makkelijk gezegd. Klopt dat ook? Dat gaan we een jaar bijhouden. En het zou natuurlijk leuk zijn als er iemand uit komt die alles voorzag. Dat is dan de echte boerenliefdeskenner.''

Naast de kijkers zullen elke week ook experts hun voorspelling doen voor het KRO-NCRV-programma: oud-deelnemers boer Jos en Dycke, relatiedeskundige Marleen Janssen, cabaretière Katinka Polderman, surfer Dorian van Rijsselberghe en gedragsbioloog Alewijn Brouwer.

Dorian: ,,Als zoon van een Ziltelandbouwer, wonend in het buitenland, kan ik me enigszins inbeelden wat de boeren meemaken. Daarnaast ben ik natuurlijk een groot fan van Yvon en het programma."