Lifeofdorian

Nieuws

Dorian van Rijsselberghe WELNESS AMBASSADEUR TECHNOGYM

Technogym4

Tweevoudig wereld- en olympisch kampioen windsurfen Dorian van Rijsselberghe verbindt zich als wellness ambassadeur aan Technogym. Technogym ook wel bekend als “The Wellness Company” is veel meer dan alleen leverancier van fitnessapparatuur.

Van Rijsselberghe is blij met deze nieuwe samenwerking: “Voor mijn sport kom ik over de hele wereld. Het liefst train ik buiten op het water maar om daar fit te zijn en te kunnen presteren moet ik ook op de kant voldoende trainen. Dat kan helaas niet altijd buiten. Dus ook ik moet binnen trainen. Dat doe ik dan het liefst met de kwaliteitsproducten van Technogym. De apparatuur van Technogym kom je over de hele wereld tegen en is altijd hetzelfde dat is lekker. Als je het kenmerkende gele logo ziet dan weet je dat het goed zit.” 

Fit zijn als levensstijl
Het is niet alleen de apparatuur maar de hele visie die de tweevoudig Olympisch kampioen (London 2012, Rio 2016) aanspreekt in de samenwerking. Van Rijsselberghe: “Technogym benadert fit zijn als een levensstijl waarbij het draait om meer dan alleen regelmatige lichaamsbeweging. Voeding en positieve mentale gesteldheid zijn minstens zo belangrijk. Dat spreekt mij aan want dat is ook hoe ik mijn sport benader en het jaar in jaar uit weet vol te houden.”

Van Rijsselberghe vervolgt: “Het is niet voor niks dat Technogym samenwerkt met een aantal gerenommeerde voetbalclubs waaronder Paris St. Germain en de zeilers van het Italiaanse America’s Cup team van Luna Rossa. Stuk voor stuk partijen die jaar in jaar uit aan de top staan en weten te presteren op het moment dat het gevraagd wordt. Daarnaast zijn ze ook al sinds Sydney 2000 official olympic supplier voor de zomerspelen.”

Technogym verheugd
“We zijn zeer verheugd dat Dorian zich de komende jaren aan ons merk heeft verbonden als ambassadeur. Dorian is hard aan het trainen om voor de 3e keer een gouden plak te behalen op de Spelen in Tokyo en we zijn blij dat we hem daarbij kunnen ondersteunen met onze oplossingen. Dorian past goed bij ons merk en we zien de samenwerking met veel plezier tegemoet, aldus Jasper Bron, Managing Director Technogym Benelux”.

Jasper Bron - Managing Director Technogym Benelux - en tweevoudig Olympisch kampioen windsurfen Dorian van Rijsselberghe
Foto: Life of Dorian