Lifeofdorian

Nieuws

SponsorRing sport voor 'Beleef de Olympische Spelen in VR'

Dorian samsung 668

De campagne 'Beleef de Olympische Spelen in VR met Samsung en Dorian van Rijsselberghe' heeft donderdag 24 november 2016 de SponsorRing in de categorie Sport gewonnen.

IOC-partner Samsung koos in Nederland voor een samenwerking met Dorian van Rijsselberghe om rondom de Olympische Spelen van Rio 2016. Samsung en Dorian staan beide voor vooruitgang en innovatie. Het Koreaanse technology bedrijf is wereldwijd partner van het IOC en vond in Dorian de ultieme partner om die Samsungs innovatieve karakter benadrukt.

Een lokale samenwerking met goudenmedaillewinnaar Dorian sluit naadloos aan bij de marketing en communicatie doelstellingen van Samsung. Met de hulp van Dorian kwamen de Olympische Spelen voor de volgers in Nederland  heel dichtbij en was Dorian te zien op bijna alle straathoeken in Nederland in augustus.

SponsorRingen Sport

In de categorie sport waren er vier nominaties:

  • Samsung - Beleef de Olympische Spelen in VR met Samung en Dorian van Rijsselberghe
  • Delta Lloyd - Optimist on Tour
  • Jumbo Supermarkten - Jumbo wint met Max Verstappen
  • Plus Retail en Eredivisie: Plus Voetbalplaatjes


Oordeel jury
De jury koos uiteindelijk voor de: "Beleef de Olympische Spelen in VR" campagne.
Het juryrapport: "“Het sterke van deze case is dat het een activatie is met eigen producten waardoor het merk Samsung in de kern- waarden naar voren komt. Duidelijke SMART-doelstellingen en goed onderbouwde resultaten. Een goede doorvertaling van het global IOC-sponsorship naar lokaal in Nederland. Een effectieve pr-campagne met een duidelijke opbouw van de momenten wanneer Dorian in de belangstelling staat in het kader van de Olympische Spelen.

Reactie Dorian
Vanaf het vliegveld in LA, onderweg naar Canada reageerde Dorian als volgt: "Ik ben onwijs trots dat we met deze samenwerking zo'n mooie prijs hebben kunnen winnen. Dank aan alle mensen die hieraan meegewerkt hebben: Samsung, Brand New Life, mijn eigen team en natuurlijk de crew met in het bijzonder Justin Nan, mijn vaste fotograaf en cameraman.