Lifeofdorian

Dorian's Blog

Going back to LA!

News large (1)

We gaan terug naar L.A. Voor een paar dagen, oud en nieuw vieren met vrienden, lekker, en dan de derde januari door naar Bonaire. De kerst in Canada was prettig. Heel prettig. Ik heb één dag gesnowboard. Weer was goed, beetje sloppy, maar de tweede dag dat we er waren was het de slechtste dag van het seizoen. Binnen gebleven dus.


Whistler is een super skigebied, alles riant op een uurtje rijden van Sas' en Zac's ouders. Fijn volk, net als de meeste Canadezen trouwens. Ze lijken op Nederlanders, zijn behoorlijk straight forward. Ze winden er geen doekjes om en dat vind ik wel prettig.

Met de kerst aten we kalkoen, dat is hier de cultuur hè. Bij de Van Rijsselberghetjes is er altijd haasbiefstuk, zo'n groot stuk vlees. Doen we volgend jaar dan maar weer eens een keertje.

GEWOND
Ik heb in Canada voor het eerst van mijn leven geijshockeyd. Het is écht een ijshockeyland. Ze noemen het ook gewoon hockey, want ons hockey kennen ze amper. Maar goed, mannetje of 30 op het ijs, Dor ertussen, huppatee. Maar het ging net even te hard voor me. Eén keer keihard op mijn plaat gegaan. Had ik nog een gat in mijn elleboog ook! Moest even een hechtinkie in, vonden ze allemaal. Maar ik was eigenwijs. Ik weigerde. Geen zin.

Zometeen vliegen we.
Stuur vanuit Los Angeles nog wel een berichtje!
See ya!

Archief