Lifeofdorian

Dorian's Blog

'Het stinkt hier!'

News large (2)

Nieuw-Zeeland mensen! Ik zit op het Noordereiland, in Rotorua. Bij mijn coach, Aaron! And I like it.

Alleen... het stinkt hier. Rotorua staat er ook bekend om. Om de geur van rotte eieren die er altijd hangt. Ze hebben hier veel geisers, thermische bubbelbaden, veel drukte van onder de grond. De zwavellucht die boven komt, ruikt bepaald onfris. Maar het leuke is: je went er aan. De mensen die hier wonen, ruiken het helemaal niet meer. En mij valt het ook bijna niet meer op. Maar toen ik net in de stad arriveerde... jak!

We hadden gisteren een rustig dagje. De kinderen van Aaron hadden hun laatste vakantiedag, half uurtje gefietst met die twee en daarna nog twee uur samen met Kiran – Badloe, mijn Nederlandse surfcollega – wat spannender werk. Vandaag gaat het harder. Het is opmerkelijk zo goed als Kiran mee komt trouwens. Op alle terrein, kan ik wel zeggen, ook met de fiets. Een geweldige gozert. Het zou lastig geweest zijn als-ie de zaak steeds ophield, maar nee dus. Bink.

Morgen neem ik een reclamespotje op met mijn sponsor Eneco. Lekker met HollandseWind in de weer, een mooi filmpje maken voor de energieleverancier die groen denkt, iets wat bij mij past. Het is wel even reizen, want ik moet naar Auckland en dat ligt een kleine 250 kilometer verderop. Maar ik heb er zin in. Voel me sowieso top. Vrijdag komt Marco Baglione, Elliot Carney zaterdag, dan gaan we knallen.

Ik zal jullie hier binnenkort eens wat dingen over mijn trainingen vertellen, er komt namelijk een hoop werk aan.

Blijf erbij!

Dorian

Archief