Lifeofdorian

Dorian's Blog

​Ik ben een Mobro zonder Mo

Sasromper

Ik denk niet dat het verstandig is om hier te zeggen, maar ik noem een snor altijd een kuttenkietelaar. Dus nu ik zo'n ding heb, om de simpele reden dat ik meedoe aan Movember, sta ik mezelf toch wel een beetje raar aan te kijken, in de spiegel 's ochtends.

Vooral ook omdat ik amper een snor heb, alleen een soort pluizige wenkbrauw onder mijn neus. Ik probeer hem wel te laten staan, want dat moet als 'Mobro' bij Movember. Het is de bedoeling dat ik de moustache pas eind november wegscheer, als heel veel mensen zich intussen bij mij hebben aangesloten om, en nu komt-ie: de strijd tegen prostaat- en teelbalkanker te steunen.

Sympathiek
Ik kan me voorstellen dat jullie denken 'die Dorian leeft wel een beetje in het K*woord de laatste maanden', maar dat valt mee hoor. Natuurlijk is mijn schoonvader kort geleden aan deze ziekte overleden, maar de ene kanker is de andere niet, dus zou ik op zich nog wel een tijdje bezig kunnen blijven. Maar nu gaat het om de 'mannenziektes' en ik vind het wel een sympathiek verhaal.

En dus doe ik mee. Sasha houdt wel van een beetje facial hair, omdat ik dan niet zo op een 15-jarige lijk aan wie geen sigaretten mogen worden verkocht, alsof ik die dingen ooit zou willen kopen, maar zelf heb ik het niet zo op met mijn amper groeiende snor.

Maar het moet. Ik heb vaders zelfs zo ver gekregen dat-ie zijn snor laat staan en hem heb ik echt nog nooit met haar op zijn gezicht gezien. En broer Adriaan doet mee, het team vormt zich maar het is natuurlijk nooit genoeg. Dus meld je aan en steun me door aandacht en geld voor de mannenziektes op te halen. Hier kan je je aanmelden voor Team Surf


Snorrigs
Ik zal binnenkort hierboven, als er echt wat snorrigs te zien is, een foto plaatsen. Om deze leemte op te vullen toon ik nu even een leuk cadeautje voor de aanstaande baby dat we kregen, want het echte schaap (!) dat we ook ontvingen wilde niet op de foto. Sas is niet zo van heel veel spullen, zij wil graag sober en vooral nuttig inkopen, maar dit handige, warme rompertje met de Friese vlag waar Jacco Koops mee aan kwam zetten, met de pompeblêden, dat vindt ze fantastisch.

Ik wilde het jullie niet onthouden. Bovendien toont de foto stiekem ook het moedertrommeltje van Sasha. Machtig mooi toch!

Archief