Lifeofdorian

Dorian's Blog

WAVES, een hug voor iedere vijftigste bezoeker!

Unknown 1

We hebben het links en rechts al laten weten:  WAVES 2019 is gratis! Ik heb het er met het hele team over gehad: we wilden gewoon zo veel mogelijk mensen trekken, want de eerste editie van dit festival moet knallen met veel volk! En het wordt heel goed weer, eilanderweer, met het zonnetje op de bakkes!

Een gratis festival was de beste optie om zo veel mogelijk mensen te bereiken. Zeker op het eiland. Want voor je ook de Texelaren zelf op het strand hebt, moet er heel wat gebeuren, weten we. 'Het  Rondje Texel was toch altijd gratis?' hoor je dan. Jahaaa! Nog steeds. WAVES bestaat náást het Rondje, we organiseren het er tegenaan.

Maar goed, een paar lieve sponsors hebben nog eens een bijdrage geleverd, zoals  Paal 17De Krim, mijn eigen foundation en vooral ook de VVV Texel. Daardoor kunnen we dit doen. Ook alle toppers die al een kaartje hadden, krijgen hun geld terug en kunnen net als iedereen zo doorlopen.
Vanaf vandaag, woensdag 19 juni, alle vier de dagen!

Welkom!

Ook de voorzieningen blijven hetzelfde. De line up, zo heet dat geloof ik, is onveranderd. We hebben qua muziek letterlijk te veel om op te noemen. Zelfs zó veel, dat ik het niet onthoud, kijk  hier maar voor het programma. De voetjes gaan van de vloer, zeker weten. En we hebben een geweldige feesttent met een heel groot podium, huge!

Voor mijzelf staat er alle vier dagen vooral 'genieten' op het programma. Zeilen, windsurfen met en zonder foil, kitesurfen, suppen, beachvolley... alles voor op of naast het water komt langs. Ik kijk er heel erg naar uit en hoop dat zo veel mogelijk mensen naar het eiland komen, want het wordt superleuk!

Het strand bij Paal 17, míjn strandplek, is er helemaal klaar voor, ligt er geweldig bij. Kom gezellig langs! Iedere vijftigste bezoeker krijgt een hug van me. Enne, 18° + op het strand met zon, dan fik je lekker weg.

Dus goed insmeren!


Dorian             


Foto: Evalien Weterings

Archief