Lifeofdorian

Nieuws

Dorian te gast in 24 uur met...

004

De eerste gasten van ‘24 uur met…’ zijn maandag 7 november door presentator Peter Heerschop in de Coen & Sander show op Radio 538 bekendgemaakt. Olympisch en wereldkampioenen Dorian van Rijsselberghe, Ellen Hoog en voormalig topvoetballer Pierre van Hooijdonk zijn de sporters die een etmaal met Peter doorbrengen. 

Het interviewprogramma ‘24 uur met…’ is vanaf 11 december te zien bij KPN Presenteert op kanaal 18 en is vanaf dan ook on demand beschikbaar voor klanten van KPN. Elke aflevering is ook tijdelijk voor iedereen te zien op www.kpn.com/presenteert.

In ‘24 uur met...’ brengen Peter en zijn gasten 24 uur onafgebroken met elkaar door in één ruimte. In deze sporteditie zijn acht sporters te gast die jarenlang alles in het teken hebben gezet van hun sport of dat dagelijks nog steeds doen. Er wordt gepraat, getraind, gegeten, lol getrapt, uitgerust, gelezen en geslapen. Luchtigheid maakt plaats voor ernst en andersom. Die steeds veranderende sfeer en dynamiek tussen gast en presentator, in combinatie met de lengte van de ontmoeting maken de gesprekken in '24 uur met...' intens en bijzonder. In deze sporteditie heeft de ruimte veel weg van een sportzaal, zodat Peter en zijn gasten allerlei mogelijkheden hebben om óók fysiek bezig te zijn.

Windsurfer Dorian van Rijsselberghe, tweevoudige Olympisch kampioen, staat voor de moeilijke keuze of hij nog eens vier jaar doorgaat met topsport of kiest voor zijn gezin. Hij legt Peter uit hoe zwaar zijn sport eigenlijk is en daagt hem ook fysiek uit. De eerste aflevering van ‘24 uur met…’ met Dorian van Rijsselberghe is op 11 december om 20:30 uur te zien bij KPN Presenteert op kanaal 18.