Lifeofdorian

Nieuws

Goed zicht op Rio met REVO zonnebrillen

Dscn7747

Dorian van Rijsselberghe is de komende twee jaar ambassadeur van Revo. Op 28 april 2015 werd het contract getekend bij Paal 17 op Texel.

De modellen van de zonnebrillen zijn ontworpen en gefabriceerd op Amerikaanse en Italiaanse bodem. Design, pasvorm en de uitstekende lenzen zijn de ingrediënten voor de collectie van Revo. 

Dorian: "Ik ben blij met de support van Revo richting de Spelen, de brillen zijn echt fijn en super kwaliteit lenzen perfect voor op het water."

Alle Revo glazen zijn polariserend en zijn bij uitstek geschikt voor elke outdoor, lifestyle en licht omstandigheden. Revo´s contrastrijke Serilium en Crystal glazen geven een nieuwe dimensie aan helderheid. Uitgevoerd met verschillende coatings welke in allerlei omstandigheden gebruikt kunnen worden. Revo Blue Water, Green Water, Terra, Graphite en Open Road geven de hoogste bescherming en contrast door het filteren van het licht in allen omstandigheden.

Wanneer je last hebt van je ogen door de schittering van het water, dan is glas uitermate geschikt. De lens beschermt je tegen de schittering van het water en geeft een contrast verhoging door de blauwe spiegel coating. Contrast verhogende filters versterken het gedeelte van het zichtbare lichtspectrum. De Blue Water lens heeft een rustgevende kleur terwijl de filters de overbodige groene, gele en rode kleuren er uit filtert zonder dat de natuurlijke kleuren veranderen. Ideaal voor watersporters richting de Spelen van Rio de Janeiro.