Lifeofdorian

Nieuws

Olympisch kampioen Dorian van Rijsselberghe gehuldigd

Orangehhh

Olympisch kampioen Dorian van Rijsselberghe is zondagavond gehuldigd in het Holland Heineken House voor zijn gouden medaille. De windsurfer prolongeerde eerder die dag definitief zijn titel in de RS:X-klasse. Van Rijsselberghe legde zijn tegel in de Legendary Lane. Presentatie van de huldiging was in handen van Humberto Tan.

In het Holland Heineken House liet de titelverdediger trots zijn gouden plak zien, in het bijzijn van ruim tweeduizend sportliefhebbers, vrienden en familieleden, waaronder tot zijn grote verrassing zijn broer en beste vriend. Heineken en Samsung hadden de twee speciaal voor de ceremonie overgevlogen vanuit Nederland. Dorian reageerde totaal verrast:

“Het is mooi dat je naar het Holland Heineken House komt en dat er zo’n show voor je wordt opgezet om het te vieren met iedereen. Ik zag mijn broer en beste vriend supergroot op de 360-gradencamera staan en dat ik die knuffel dan in het echt krijg, dat had ik totaal niet verwacht. Dit was echt de slagroom, of eigenlijk de twee kersen op de taart. Het was top en dat mijn vrienden erbij waren, maakte het extra bijzonder.”