Lifeofdorian

Dorian's Blog

Blijf vechten Michael!

News large (5)

Ik heb hem nooit ontmoet, maar vind het een heel raar idee dat Michael Schumacher er zo slecht aan toe is. Ik heb bakken met respect voor die man. Wat die allemaal heeft gepresteerd!


En eigenlijk mag ik dat helemaal niet vinden, want ik vind dat we heel goed voor de wereld moeten zorgen en of we dat doen door met 300 kilometer per uur over een circuit te razen? Maar ik vind snelheid mooi, altijd, overal! Sorry folks! En waar staat in onze levensopdrachten dat we altijd consequent moeten zijn? Nou? Whatever... ik vind het zwaar K dat die man er nu zo slecht bij ligt.

Een kennis van me kwam vaak bij F1-races en vertelde me dat Schumacher eigenlijk heel vriendelijk is, gewoon zijn bordje eten naast alle andere teamleden en gasten naar binnen lepelde. En zich netjes aan zijn tafelgenoten voorstelde: 'Hoi, ik ben Michael'.
Zie je nou wel! Niks niet arrogant dus. Beeldvorming. Binnenkant-buitenkant, mensen!

Blijf vechten, Michael!

Archief