Lifeofdorian

Dorian's Blog

De zinnen verzetten met mevrouw Van Rijsselberghe

Dorensas

In niemands leven is het altijd rozengeur en maneschijn, ook in 't mijne niet. Sas en ik hebben veel te stellen met ons huis in de VS, in Laguna Beach. We dachten het gekocht te hebben, maar de verkoper, onze verhuurder, heeft zich plotseling bedacht.

We gaan onze huid duur verkopen. Ik zie het als een race, waarin ik er ook altijd vol voor ga. Dat doe ik ook in deze kwestie. Het klinkt misschien gek, maar ik zie het vooral ook als een kans te groeien. Ik word hier sterker van, heb in twee dagen meer geleerd over zaken doen dan in mijn hele leven tot dusver.

Kijk, ik heb vrienden die je met geen tien paarden van Texel af krijgt. Zelf heb ik dat niet zo, ik aard overal, heb weinig nodig. Maar sinds Sasha mijn vrouw is en ik vader ben van het allerliefste meisje van de hele wereld, Lise, heb ik rekening met hen te houden. En dat doe ik met alle liefde van de wereld.

En dus vecht ik mee voor ons eigen plekje. Voor het gezinsleven en het zakelijk leven van Sasha, die een biologische cosmeticalijn heeft, ILIA, willen we zeker nog een paar jaar in Laguna wonen. Daarbij is het niet zo belangrijk dat ik daar goed kan windsurfen en trainen, of dat het er goed toeven is, nee...de zus van Sas woont er, en de nanny van Lise, net als Sasha's personal assistent. Die mensen zijn allemaal heel erg belangrijk.

Na mijn zege op de worldcup en paar zware trainingsblokken, was het relaxed om in Miami even de zinnen te verzetten met mevrouw Van Rijsselberghe. We hebben het veel over het huis gehad, maar ook gewoon lekker samen opgetrokken hoor. Lise bleef thuis in Laguna. Sasha ligt graag op het strand, zelf was ik daar alleen maar bij omdat zij er was. Wat ook een hele goede reden is, trouwens.

Zaterdag 20 februari begint het WK in Israël waar ik gisteren ben aangekomen. Iedereen zal er weer bij zijn, dus ik wil weer stijf vooraan varen. Laten zien dat ik er ben. De winst in Miami was lekker, maar in Eilat is het allemaal weer écht belangrijk. Iedereen wil wereldkampioen worden, een paar maanden voor de Spelen. Ik ook. En we liggen op koers. De richting waarin we gaan, is goed!Dorian

Archief