Lifeofdorian

Dorian's Blog

Ik vind 'fan' geen bruikbaar woord

Fans

Dat ik zelf een 'fandag' organiseer wil niet zeggen dat ik 'fan' een bruikbaar woord vind. Sorry, maar ik heb het niet zo op fans, haha. Zelf ben ik ook geen fan, van niemand niet, nou ja, vroeger misschien... van Sinterklaas. Nee, ik vólg mensen, dat wel.

Deze site is vanaf vandaag vernieuwd, we hebben hem met een aantal mensen sneller gemaakt, avontuurlijker. Omdat ik heel graag wil dat er zo veel mogelijk tweerichtingsverkeer tussen mij en mijn volgers ontstaat. En lees 'volger' nou niet verkeerd... niet zoals in de Scientologykerk of bij zo'n fanatieke sekte. Nee, het gaat puur om het volgen.

Iemand in de gaten houden dus eigenlijk. Ik doe dat ook bij heel veel mensen. Ik ben in ze geïnteresseerd, zoals bijvoorbeeld, ik schreef het hier al eens eerder, in Erben Wennemars. Fan ben ik niet van hem, maar ik ben wel 'vriend' . Zelf hoef ik ook niet zo nodig fans. Volgers, of vrienden, dus wel. Graag, leuk, wees welkom! Ik vind het super als iemand in mij geïnteresseerd is.

Daarom wil ik dat deze site er goed uit ziet. Het moet een plek voor nieuws zijn, waar steeds nieuwe dingen verschijnen, niet één keer in de maand een saaie update. 'Ik stond daar en daar op het water en werd zoveelste.' Te oppervlakkig. Ik wil een diepere inkijk bieden in wat ik doe. En waarom ik dat doe. Daarbij hoeft het echt niet altijd over sport te gaan.

Eigenlijk is deze site voor mensen die ik niet ken, maar die, als ik ze tegenkom, aan me zouden vragen: 'Hoe gaat het met je?'. Is het niet veel leuker dat ik dat antwoord hier geef? Of in mijn tweets, op facebook, of in mijn nieuwsbrief. Dat mijn belevenissen daar te vinden zijn, voor wie daarin geïnteresseerd is?

Dus! Zo gaan we het doen. En de fandag op 24 september blijft gewoon de fandag. Al was het omdat 'De Dorian Belevenissendag' niet lekker klinkt.

See ya!

Bekijk het programma van de Dorian Fandag en schrijf je in!

Archief