Lifeofdorian

Dorian's Blog

​Ik voelde me een konijn in een wortelveldje

2014 09 27 15.14.46

Hebben we na ons trouwfeest een reis gemaakt naar Madeira, zitten we hier hoog op een berg in de kou. Moet je net mij en Sas hebben. We verlaten dus morgen dit mooie resort en gaan naar beneden. Richting zee, waar het lekker warm is.

Vanochtend zaten we bij de dokter omdat Sasha een zeehondje nadeed, qua schor blaffen. Haar gezondheid krijgt momenteel wat extra aandacht, moet je weten. En ja hoor, bronchitis. Dus: kuurtje, drankje, zo weer klaar. 'Besmet bij één van die duizend kussen, honderden bezoekers keer drie wangen', grapt ze er over. Sas is blij met de herinnering aan ons partijtje.

Bikkel
Net als ik. Ik zie nog die broer van me heen en weer rennen om het feest voor mij en Sas goed te regelen. Het was gisteren broers- en zussendag, maar ik heb dat iedere dag met Aad. Hij heeft het samen met vaders en moeders geweldig voor mekaar gemaakt allemaal.

Sas en ik hadden een topdag. Vooral de aanwezigheid van Sasha's vader was super. De man is een bikkel die zich vanuit Canada naar ons toe sleepte, ondanks zijn ernstige ziekte, puur omdat hij er bij wilde zijn voor zijn dochter. Respect.

Strandthuis
De zon was er, de zee, en het was geweldig bij mijn eigen strandthuis Paal17. Af en toe keek ik naar zee en realiseerde me dat Marit Bouwmeester de enige regerend wereldkampioen was op het feest. Grrrr, maar daar ging het zaterdag gelukkig eens een keer niet over.

Dat de boys er waren, was kicken. 's Ochtends lagen we even in zee met zijn allen. Zac Plavsic, Kiran Badloe, Elliot Carney, Alex Guyader en Marco Baglione, Adriaan, waardevol moment. Coach Aaron was er in mijn hart bij, die zat lekker bij zijn gezin in Nieuw-Zeeland.

Konijn
En ik had weer eens de mooiste dag uit mijn leven, voelde me een konijn in een wortelveldje. Tegen half twaalf was het welletjes, verliet ik de dansvloer. Ergens op het eiland is nog een afterparty geweest, ongetwijfeld met Zac, de surfende lantaarnpaal Kiran en PJ als gangmakers.

Ik lag tegen die tijd allang naast Sasha, thuis in de heerlijke bruidssuite, met mijn hand op haar buik. Want daarbinnen groeit iets wat ook van mij is. En wat ik, net als Sasha, voor altijd bij me wil houden. Jooooooo!

Dorian

Archief