Lifeofdorian

Dorian's Blog

In de polyp!

News large (3)

Kijk, ik kan heel aardig windsurfen, maar ik zit hier met kapotte scheenbenen en nog wat schaafwonden links en rechts omdat ik iets heb gedaan wat ik dus even iets minder goed kon. Dzjeeee! Ik ben met een paar freestylers op het water geweest. Dat gaat hé-le-maal nergens over! Echt, ongelofelijk. Wat die gasten kunnen is belachelijk. Ik ken ze van de tour: Taty Frans, wereldkampioen Kiri Thodé, wereldtoppers freestyle. Helden!

Jongens van Bonaire, Nederlanders dus, net als Davy Scheffers uit Zierikzee, die er ook was.

Ze vliegen gewoon! Gaan drie meter de lucht in, het is alsof ze op de kermis zitten, op de kop, omhoog, omlaag... in de Polyp, huppaaaaa. De ene na de andere grote truc, de een nog mooier dan de andere. Het is niet erg je meerdere te moeten erkennen hoor, als ze op mijn terrein komen varen ze lekker achter me, maar ik heb zo genoten man. Even de zinnen verzetten, een rondje met die jongens. Bij Jibe City, een wereldplek, internationaal onder surfers heel bekend als een goede spot. Lekker hoor!


Ik heb even geen foto's gemaakt, sorries guys. Er zijn momenten dat je het even te druk hebt met overeind blijven, of weer heel naar beneden komen, had effe geen handje vrij.

Morgen terugvliegen naar L.A.
Ik wil weer trainen, hard werken.
Zin in!

Archief