Lifeofdorian

Dorian's Blog

Over een maand gaat het keihard!

News large (8)

De ene dag zit ik met Cavendish op de mountainbike, de andere dag is het hier in 'LA' halloween. Dat stelt daarmee vergeleken natuurlijk niet veel voor, maar een avond met Zac als 'Mario & Luigi' was ook okay hoor. Mooi zoals de Amerikanen in hun halloween opgaan. Dat kon ik als 'Luigi' eens even mooi meemaken.


Ik ben voor de kerstdagen nog een week in Nederland voor een bijeenkomst van de Delta Lloyd Kernploeg van het Watersportverbond. Daar heb ik echt zin in. Lekker iedereen weer even zien. Marit Bouwmeester ken ik al sinds mijn dertiende, denk ik. PJ, de rest, écht leuk.

Mijn coach Aaron is nu naar Nieuw-Zeeland, waar hij woont. Tegen het einde van januari vertrek ik ook naar Nieuw-Zeeland om daar samen met Zac en Elliot er weer helemaal vol in te gaan. Kiran Badloe gaat ook met onze groep meetrainen. Kiran komt uit de Talentploeg van het Watersportverbond en kan je er goed bij hebben. Hij is snel met veel wind.

We hebben een post-olympisch jaar achter de rug waarin we het redelijk rustig aan hebben gedaan. Zeker omdat de prestatiemomenten, zoals het WK, al aan het begin van het jaar lagen. Dus fietsen we de laatste tijd veel, surfen we af en toe en staat alles in het teken van een basis leggen.

We hebben geen piekvorm nodig in dit jaar. In Nieuw-Zeeland, wat ik echt een heerlijk land vind, gaan we de zaken weer even écht aan te pakken. Dan gaat het hard mensen. Kei- en keihard. Zin in!

Archief