Lifeofdorian

Dorian's Blog

Waves, Medemblik, een hele vette maand Nederland

Dorian carney laguna19

Was ik niet liever eerste geworden op het EK laatst? Misschien, maar ik heb ook liever dat de oceanen plasticvrij zijn en dat oorlogen niet bestaan. Liever, liever... dat zegt allemaal niks. Ik stond op de tweede trede, boven mij uit torende mijn maat Kiran Badloe. En dat kwam niet door zijn lantaarnpaallengte: hij was de terechte kampioen op Mallorca. Maar hoezeer ik het hem ook gunde, ik win natuurlijk ook graag zelf. Kan ik niks aan doen, heb ik altijd gehad. Gek hè!

Maar voor iemand die tevoren blij was geweest met top zes is dat toch een beetje mal. Ik had sinds januari 17 dagen op de plank getraind, wat wil je dan? En Kir was echt goed. Dat we bij het WK én het EK een een-tweetje scoren, zegt dat we op de goede koers liggen, maar het is wel zaak om snel weer vóór Kiran te liggen.

Misschien in Medemblik, mijn jaarlijkse feessie op het IJsselmeer, nu van 21 tot en met 25 mei. Ik vaar daar graag. Het is de thuisrace voor mij en ook nog eens het begin van een lekker lange periode van zes weken in Nederland. Met WAVES als afsluiter, mijn festival op Texel van 19 tot en met 23 juni.

Het team is druk met de voorbereidingen, dat is mooi om te zien. Ik kijk er zelf ook steeds meer naar uit. Lekker met zijn allen op het strand, een sterke mix in de line up, qua bands en dj's, en ik lekker tussen de mensen. Als zij het goed hebben op WAVES, dan ben ik ook blij.

Lise, Rhea en Sas zijn er dan ook. Lekker op het water of met de voetjes in het zand feest vieren, dágen lang. Voor WAVES snuift Dor weer eens lekker de sfeer van zijn eiland. En Lise is vanaf het begin met me mee. Héél stiekem heb ik een droom voor deze periode in Nederland: dat mijn oudste dochter daarna fietst zonder derde wieltje!

Kom ook naar WAVES!

Dorian

(Voorlopig heb ik mijn oude trainingsmaat Elliot Carney hier in Laguna Beach op bezoek. Beetje surfen, beetje foilen, beetje niksen met de kinders... we hebben het goed. Zelf train ik wel door hoor, no worries, ik kom fit aan in Nederland.)

Archief