Lifeofdorian

Nieuws

The game is on!

Cph 7oixgaeosew

De Olympische Spelen zijn geopend! Dorian van met zijn coach Aaron McInstosh waren samen bij de openingsceremonie aanwezig. Maandag 8 augustus begint Dorian aan zijn eerste wedstrijden.

Maar liefst 13 olympische zeilers droegen tijdens de openingsceremonie van de Olympische Spelen in Rio de Janeiro de vlag voor hun land. Dorian deed dit 4 jaar geleden tijdens de Olympische Spelen in Londen. Dit jaar werd de vlag voor Nederland gedragen door Jeroen Dubbeldam, hier samen met Dorian bij de opening.


Van alle zeilers waren alleen Mandy Mulder en Coen de Koning met hun coach Mischa Heemskerk, en Dorian met zijn coach Aaron bij de opening aanwezig, de rest van de zeilers vierde een eigen feestje. Dat het een mooi feest was, is aan de foto's goed te zien. 

Yep I loved it

A photo posted by Dorian van Rijsselberghe (@lifeofdorian) on


Maandag 8 augustus beginnen de zeilers met hun wedstrijden. Voor Dorian staan race 1 t/m 3 op het programma. Het uitzendschema van de zeilwedstrijden staat online op  de website van de NOS

Op Texel belt Aron Zeeman van  Music by Aron tijdens de Olympische Spelen elke dag met de familie van Dorian over hoe zij de spelen beleven. Hieronder de eerste uitzending, over de opening.